Blog

SANATA BAŞLA!’NIN BEŞİNCİ YAŞI

Sevgili Sanata Başla! Takipçileri,

Bugün Sanata Başla!’nın beşinci yaşı doldu.

Altıncı yıla başlarken, sanat tutkumu sizlerle paylaşmayı hedeflediğim blogumun artık sanal ortamda ciddi bir sanat kaynağı olarak yerini almaya başladığını umuyorum. Sanata Başla! beşinci yılın sonunda 600 yılı içeren 5 ana dönemdem, 34 akımdan ve 154 farklı ressamdan toplamda 245 eseri sergiliyor. Yalnızca amatörce sanat üzerine yazma amacıyla başladığım sanat serüvenimin bu boyutlara ulaşması benı gururlandırıyor.

Bugüne kadar sizlerle önemli ressamları ve eserlerini paylaşmaya çalışırken bir yandan da daha az popüler olan ressamları sizlere tanıtmayı hedefledim. Bu sebeple, özellikle son iki yıldır daha az bilinen eserleri sızlere sunmaya gayret ettim. Bu yönteme yeni dönemde de aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum.

Sanata Başla!’nın bana getirdiği güzel bir sürpriz olan Resim Analizi Atölyeleri’ne kişisel yaşamımdaki köklü değişiklik sebebi ile maalesef son vermek durumunda kaldım. Fakat bu değişiklik blogun yayınını etkilemeyecek. Son bir yıldır iki haftada bir yaptığım yayınları yine aynı düzende devam ettirmeyi planlıyorum.

Geleceğe dair hedeflerim – Yeni Tasarım, Video Blog, İngilizce Sanat Blogu, İngilizce Sanat Atölyesi, Sanat Gezileri – maalesef bir süreliğine beklemeye alınmış durumda. Hayatımdaki bu yeni süreçte yalnızca blogumu yayınlamaya devam etmeyi ve daha fazla okuyup, araştırıp, öğrenip, sizlerle paylaşmayı hedefliyorum. Bu daha küçültülmüş hedef içimdeki sanat tutkusunu ve öğrendiklerimi aktarmaya dair hevesimi azaltmayacak, aksine sizlerle kurduğum bağlantının güçlenmesine katkıda bulunacak.

Beşinci yaşı doldururken siz Sanata Başla! takipçilerine gönülden teşekkürlerimi iletmek isterim. Takipçilerden aldığım her mesaj, yorum, takdir, eleştiri bana sonsuz katkıda bulunuyor. Lütfen çekinmeden sorularınızı, fikirlerinizi, yorumlarınızı bana iletin.

Sanat adına bir araya geleceğimiz günler dileğiyle

Özgün Yılmazok

Leave a comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""><abbr title=""><acronym title=""><b><blockquote cite=""><cite><code><del datetime=""><em><i><q cite=""><strike><strong> 

error: Icerik kopyalanamaz!